Tricks pijpbeurt subtiliteit explosieve blowjob

Als je niet weet hoe je een diepe blowjob moet maken, drukken we de tong naar de bovenste lucht voordat we een lid in de mond nemen. Deze beweging, in combinatie met een warm en vochtig gebied onder de tong, zal het voelen dat hij dieper doordringt dan eigenlijk.

Ken een anatomie

Let op het hoofdstel –

de kleine flap van de stof, die de hoofdpunt met de basis verbindt. Dit gebied is gevuld met zenuwuiteinden boven het dak, maar helaas, het wordt vaak over het hoofd gezien, en sorry!

Gebruik het temperatuurverschil

Neem de monding van een ijsblokje in en ga naar zaken. Dankzij het contrast met een hete mond is het waarschijnlijk ongelooflijke sensaties verwacht. Wees niet bang om hem pijn te doen! IJs smelt snel en heeft geen tijd om het zachte lichaam te bevriezen.

. en remedies

Zacht of vast, koud of heet – alles is handig in de slaapkamer. Elk onderwerp kan een effect van verrassing creëren en nieuwe sensaties in een vertrouwd ritueel maken. Hoe het te gebruiken – beslissen over de situatie.

Schakelsnelheid

Iedereen houdt van als je het aan het begin langzaam doet en het tempo versnelt. Kom op de vraag meer creatiever: plagen, alternatieve penetratie-intensiteit, terwijl je terug naar een langzaam tempo bent, als je het gevoel hebt dat hij op het punt staat te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat